Menu Sluiten

Zwart Tennisjurkje

Zwarte tennisjurkjes

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan zwarte tennisjurkjes. Met een tennisjurkje sla je nooit de plank mis. Dit kan namelijk altijd & zwart staat iedereen.

Populaire zwarte tennisjurkjes

Little black dress

Met een tennisjurkje aan, sta je modieus op de baan. Zeker in de modieuze kleur zwart. Stijlvoller kan bijna niet! Heb je er wel eens aangedacht om voor het hele (dames) team een tennisjurkje aan te schaffen? Wacht dan niet te lang, voor je het weet is er een maat uitverkocht. Dat zou zonde zijn!

Het voordeel van een tennisjurkje is dat je een totale outfit koopt. Zo heb je een shirt, rok en sportbh in een! Dat speelt een stuk lekkerder.

Andere kleuren tennisjurkjes

Naast de donkere kleur tennisjurkjes, hebben we een uitgebreid aanbod aan andere kleuren. Wat dacht je van een opvallendere kleur zoals roze of rood? Of toch liever de kleur van Wimbledon, wit? Het kan allemaal.

Aanbod tennisartikelen

Naast tennisjurkjes hebben we een uitgebreid aanbod aan schoenen, rokjes, broeken, rackets en schoenen. Ook voor tennisballen of andere benodigdheden ben je hier aan het juiste adres. Kan je niet vinden wat je zoekt? Dan verwijzen we je graag door naar TennisDirect.nl. Zij hebben echt alles wat je zoekt!