Menu Sluiten

Tennisschoenen

Tennisschoenen

K-Swiss, Adidas, Nike, Asics, ze maken allemaal heren tennisschoenen. Maar welke tennisschoen past bij jou? Goede vraag! Over het algemeen is het belangrijk dat je de schoen koopt die past bij de ondergrond waar je op speelt. Verder is uiteraard de maat van belang. Weet je welk merk goed zitten en welke maat hierbij past? Dan kan je op safe spelen en die schoen aanschaffen!

Populaire tennisschoenen.

Heren tennisschoenen

Er is een groot aanbod aan heren tennisschoenen. Dit grote aanbod is aanwezig, omdat ieder merk een aantal schoenen ontwikkeld. De ene schoen is goed voor het spelen op gravel, de andere voor het spelen op kunstgras. Zo dien je altijd goed te kijken naar welke schoen bij jou past. Onder heren zijn vooral de merken Adidas, Nike en K-Swiss populair.

Dames tennisschoenen

Voor dames tennisschoenen geldt eigenlijk hetzelfde. Echter worden de schoenen vaak in een net wat leukere print of motief gemaakt. Dames tennisschoenen zien er dus over het algemeen wat gezelliger en leuker uit dan heren tennisschoenen. Voor dames geldt dat populaire merken zijn: K-Swiss, Nike en Adidas.

Welke tennisschoen moet ik aanschaffen?

Voor de keuze van de juiste schoen, is het van belang dat je naar 3 punten kijkt:

  • De ondergrond waar je op speelt (zool gerelateerd);
  • Heb je brede, normale of smalle voeten? (merk gerelateerd)

Als je dit scherp voor ogen hebt, kun je de juiste keuze maken. Je leest in onze blog ‘Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van de juiste tennisschoenen?‘ hoe je die keuze moet maken.

Alle producten

Capri’s // Jurkjes // Schoenen // Sokken // Ondergoed // Sport BH’s // Shirts // Shorts // Lange Broeken // Tights // Tanktops // Rackets // Grip // Accessoires