Menu Sluiten

Tennisrokjes

Tennisrokjes

Tennisrokjes zijn niet meer weg te denken van de tennisbaan. Ze zien er ontzettend stijlvol uit en zijn ook nog eens enorm praktisch. Vaak is een tennisrokje verweven in een jurkje, maar je kunt ze uiteraard ook los kopen.

Onder een rokje zit een strak broekje, ideaal! Ook zit er soms een zakje in voor de tennisballen.

Rokjes zijn niet meer weg te denken van de tennisbaan. Ze zien er ontzettend stijlvol uit en zijn ook nog eens enorm praktisch. Vaak is een tennisrokje verweven in een jurkje, maar je kunt ze uiteraard ook los kopen.

Onder een rokje zit een strak broekje, ideaal! Ook zit er soms een zakje in voor de tennisballen.

Populaire dames tennisrokjes

Tennisrokje wit

Tennisrokjes zijn er in verschillende kleuren. Zo is er vooral een uitgebreid aanbod aan tennisrokjes wit. De kleur die verbonden is aan Wimbledon is een van de meest verkochte kleuren. Wie ziet er nou niet stijlvol uit in het wit?

Tennisrokje zwart

Naast witte tennisrokjes is zwart ook een enorm populaire kleur. Zwarte tennisrokjes zijn stijlvol, modieus en vooral goed te combineren. Elke kleur shirt of polo kan gedragen worden op een zwart tennisrokje.

Merken tennisrokjes

Veel mensen zijn verknocht aan een eigen merk. Het voordeel hiervan is, is dat de rokjes over het algemeen hetzelfde vallen. Dit maakt het online winkelen een stuk makkelijker. Wat dacht je van een tennisrokje van het merk Nike, Adidas, Lucky in Love of Bidi Badu

Alle producten

Capri’s // Jurkjes // Schoenen // Sokken // Ondergoed // Sport BH’s // Shirts // Shorts // Lange Broeken // Tights // Tanktops // Rackets // Grip // Accessoires