Menu Sluiten

Tennisjurkjes

Dames Tennisjurkjes

Een tennisjurkje tijdens de wedstrijd is erg populair. Zo zie je veel dames teams dezelfde jurkjes dragen.

Veel toptennisters geven de voorkeur aan een jurkje vanwege de pasvorm en bewegingsvrijheid. Vele toptennisters hebben al wedstrijden gewonnen in hun jurkje. Zorgt een tennisjurkje ook bij jou voor positieve resultaten?

Populaire tennisjurkjes

Waarom een tennisjurkje?

Tennisjurkjes zitten uiters comfortabel. Dit komt doordat het jurkje uit een stuk stof is gemaakt. Zo heb je geen losse top en los rokje. Hierdoor ervaar je meer vrijheid en speel je lekkerder. Het grootste voordeel hiervan is dat de tops niet omhoog Kruipen. Zo zitten ze een stuk lekkerder. Ook zijn de jurkjes erg stylvol & dit zorgt ervoor dat je fijner op de tennisbaan staat, wat uiteindelijk voor betere resultaten zorgt!

Daarnaast zitten in veel tennisjurkjes een spport BH verwerkt. Zo hoef je geen losse sport BH aan te schaffen. Let overgens wel op de dikte van de stof en de ademendheid. Een goed ademend tennisjurkje kan lekkerder zijn tijdens het spelen van een potje tennis.

Merken tennisjurkje

Er zijn veel merken die tennisjurkjes maken. Zo maken o.a. Nike, Adidas en Bidi Badu jurkjes. Er zijn nog meer merken, maar deze merken hebben een uitgebreid aanbod. Ook staan ze bekend om hun goede kwaliteit. Door de goede kwaliteit betaal je vaak wat meer, maar in verhouding zijn tennisjurkjes goed te betalen. Zo hoef je niet een tanktop, sport bh en rokje aan te schaffen. Net wat je zelf prettig vind!

Alle producten

Capri’s // Jurkjes // Schoenen // Sokken // Ondergoed // Sport BH’s // Shirts // Shorts // Lange Broeken // Tights // Tanktops // Rackets // Grip // Accessoires